AXEL ÅBNINGSTIDER - Tjek Axel åbningstider

Forside

Axel Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.

 Axel Åbningstider - Se åbningstider for Axel herre-tøj butik


Klik her for at se AXEL Åbningstider

 

 

 

axel, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

axel, Åbningstider

 


Axel Åbningstider

 Axel tilbyder et meget stort udvalg af modetøj på nettet. Så der er altid åben.


Lukke loven

 Fra 1. oktober 2012 blev lukkeloven erstattet af en helligdagslovgivning, og butikkerne kan frit holde åbent med undtagelse af helligdage. Liberalisering af lukkeloven Hovedindholdet i de nye åbningstidsregler for alle de butikker, som ikke er omfattet af undtagelsesbestemmelser, er følgende: Fra den 1. oktober 2012 blev reglerne om lukketider ophævet på nær på helligdage og enkelte andre dage. •alle butikker kan holde åbent alle dage, herunder alle søndage •undtaget er helligdage, grundlovsdag, juleaftensdag samt nytårsaftensdag efter kl. 15.00 Butikker fritaget fra lukketidsreglerne Når en butik er undtaget lukketidsreglerne, må den holde åbent uden begrænsning døgnet rundt, året rundt. Det gælder følgende særlige butikker: •Bagere •Byggemarkeder •Butikker i udstillingslokaler, forlystelseshaver, dyreparker og lign. •Serviceanlæg beliggende på motorvejsnettet •Butikker beliggende i passagerskibe, fly og tog til betjening af de rejsende. •Butikker beliggende i lufthavne (samme bygning som lufthavnens egne faciliteter til betjening af de rejsende) •Butikker beliggende på lejrpladser for den tid af året, hvor lejrpladsen er åben for lejrgæster. •Butikker beliggende i jernbanestationer og rutebilstationer (i samme bygning som stationens egne faciliteter til betjening af de rejsende). Omsætningen må dog ikke overstige 32,8 mio kr. inkl. moms (pr. 30/3-2012) Brød, mejeriprodukter og aviser må på søn- og helligdage, grundlovsdag og juleaftensdag i tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 11.00 sælges fra butikker, hvorfra der på hverdage sælges aviser eller mejeriprodukter.