BECKERS ÅBNINGSTIDER 

Forside

 

 Beckers Åbningstider - Åbningstid i din lokale Beckers

 

Klik her for at se Åbningstider hos Beckers

 

 

 


Om Beckers

Fra enkelt farvehandler til en af Nordens mest miljøvenlige malings fabrikanter

Maling har fascineret og påvirket mennesker igennem tiden. Vi hos Beckers har i snart 140 år opfordret det danske folk til at male om derhjemme. Lad os guide dig med inspiration, kreativitet og nytænkning. Men det er dig som har det sidste ord - så stol på din smag og prøv dig frem.

Den første farvehandel

1865 besluttede den tyske kemiker Wilhelm Becker sig for at slå sig ned i Stockholm og grundlægger en farvehandler. Virksomheden vokser hurtigt og i århundredeskiftet findes flere farvehandlere og oven i købet en malingsfabrik. Snart er der brug for større lokaler og i 1902 flytter AB Wilhelm Becker til Lövholmen på Liljeholmen, hvor man operer i over hundrede år.

Inspiration i stort og småt

I takt med at folkehjemmet udvikler Beckers sig i midten af 1900-tallet til at blive en af Sveriges største malingsproducenter. Beckers går henvender sig til både den professionelle maler og den glade amatør. Selv Carl og Carin Larsson lod deres smukke hjem og på den tid tiden "fede" farvesatte hjem i Sundborn med Beckers maling. Og en af verdens mest kendte bygninger, Vasilijkatedralen ved det Røde torv i Moskva, har fået sine farveglade kupeltag malet med Beckers maling. Læs mere om Beckers på deres hjemmeside.


 Aabningstider.net hjælper dig

Her hos os finder du information om åbningstider samt kontakt information til butikker i kategorien Skøjtehaller. Vælg fra menuen til venstre, for at finde yderligere information og åbningstider.

Beckers, åbningstider, Åbningstid


Beckers Butikker

Klik Her For At Se Sadolin butikkerne