CITY VEST ÅBNINGSTIDER - Brabrand - Aarhus

Forside


 City Vest Åbningstider - Se åbningstider for City Vest

Klik her for at se CITY VEST Åbningstider, se åbningstiderne for butikkerne i City Vest i Brabrand, Aarhus.

 

 


City, Vest, Åbningstider, brabrand, aarhus

 


 Om City Vest

Velkommen til 65 butikker, 2 supermarkeder, 1 Madtorv og 1.500 gratis p-pladser City Vest er opført i 1972 og var det første center i Jylland, der blev opført som et overdækket shoppingcenter. Siden er City Vest løbende blevet moderniseret, blandt andet med et nyt glastag, udvidet med flere butikskvadratmeter og senest et helt nyt indgangsparti ud mod Silkeborgvej, så centeret i dag fremstår som et moderne og attraktivt shoppingcenter. Helt unikt for centeret er Madtorvet. Det er det eneste sted i Aarhus, hvor du indenfor få meters afstand kan handle i 5 specialbutikker indenfor fødevarer - nemt og hurtigt. Velkommen til 65 specialbutikker, 2 supermarkeder, 1 madtorv og husk udenfor venter 1.500 gratis p-pladser på dig og din bil.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

City, Vest, Åbningstider, brabrand, aarhus

 


 


City Vest Åbningstider

65 Specialbutikker City Vest har alt til hele familien. Ammestuen til de helt små, lækre gadgets til de lidt større og masser af mode til hele familien.