D:E:R Åbningstider - Se DER åbningstider her

Forside

 Om DER

Vi er din leverandør af større frihed! Fri levering Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig, når du handler hos D:E:R – derfor leverer vi dine nye produkter direkte hjem til dig. D:E:R leverer til alle brofaste områder i Danmark. Fri installation Du skal ikke røre en finger. Forudsat at dine el-installationer er lovlige, monterer vi dine nye produkter og kontrollerer, at det hele fungerer. Fleksibel finansieringstid Du aftaler med vores kundeservice, hvilken betaling der passer bedst til dig og din økonomi. Om du vil betale over kort eller lang tid er op til dig.Lav bindingsperiode Hvis du lejer produkter, binder du dig kun for 12 måneder. Du er selvfølgelig velkommen til at leje produktet i længere tid, eller du kan f.eks. bytte til et nyt produkt. Kendte mærkevarer Vi har udelukkende kendte kvalitetsmærker fra anerkendte leverandører i vores sortiment, så alle vores produkter lever op til tidens samt vores kunders krav og behov. Professionelle montører Dine produkter leveres af vores veluddannede montører, som også sørger for montering. Vi tager emballagen med retur, så du sparer en tur på genbrugsstationen. Service og rådgivning Vores kundeservice-medarbejdere rådgiver dig gerne om alle vores produkter. (kilde:DER.dk)

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

 

Klik her for at se DER Åbningstider

 

 

der, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

der, Åbningstider

 


 DER Webshop

D:E:R webshop er nu det eneste sted D:E:R er. Tidligere havde DER også butikker, men nu satser DER udelukkende på internettet.  


 DER Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.