ECCO Skobutik ÅBNINGSTIDER - Se åbningstid

Forside

Ecco´s historie

Karl Toosbuy – ECCO grundlægger – havde en drøm. En drøm om at eje sin egen skofabrik og at være sin egen herre. Udlært i de unge år som skomager, blev han løbende forfremmet, og da han var først i 30´erne, var han direktør for en skofabrik i København. Men fabrikken var ikke hans egen. Så en dag besluttede familien at opgive sikkerheden i det faste arbejde, sælge deres hjem og flytte til Bredebro på den jyske vestkyst lige nord for den tyske grænse. Karl og Birte Toosbuy og deres 5-årige datter Hanni flyttede til et lille lejet hus og overtog en tom fabriksbygning for at hjælpe med at skabe jobs i et lokalsamfund, der var domineret af landbrugserhvervet. Det er fundamentalt for ECCO at have en tydelig vision, som viser retningen for virksomheden. Hos ECCO er det vores vision at være verdens bedste skovirksomhed. Vi er den eneste større skovirksomhed, der ejer og driver vores egne butikker, fabrikker og garverier. Og vi arbejder hele tiden med at skabe innovation, der kan gøre os dygtigere til at lave sko, der følger foden. Respekten for vores arv samt innovation, dygtighed, omtanke for andre og passion er vores daglige rettesnor. Med en dyb respekt for vores arv - Heritage - er godt håndværk grundlaget for vores arbejde. Vi udfordrer konventionerne, tilstræber det unikke, fremmer forandring og udvikling og gør plads til den individuelle kreativitet, der er drivkraften bag vores innovation. Vi hæver hele tiden overliggeren for at levere den bedste kvalitet i vores bestræbelser på konstant at udvikle vores dygtighed - Excellence. Vi drager omsorg - Care - for mennesker og opbygger og udvikler stærke, positive relationer med kolleger, partnere, kunder og de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder. Vi handler med integritet, og vi respekterer og fremmer mangfoldighed. Vi er en passioneret organisation fyldt med mennesker, som elsker det, de laver.

 Ecco Skobutik Åbningstider - Se åbningstider for Ecco


Klik her for at se ECCO SKOBUTIK Åbningstider


gina, tricot, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

gina, tricot, Åbningstider

 


Ecco, virksomheden

Vi er en af de eneste større skovirksomheder, der ejer og driver vores egne butikker, fabrikker og garverier. Vi er klar over, at stor indflydelse indebærer et stort ansvar. Vi tager gerne det ansvar på os, og vi gør vores bedste for at skåne vores klode så meget som muligt. ECCO ønsker at behandle alle mennesker med værdighed og respekt. Vi er gæster i de lande, hvor vi driver forretning, og vi respekterer den lokale kultur. Medarbejdernes sundhed og sikkerhed er vigtig for os. ECCO ønsker at skabe et miljø med samarbejde og involvering på arbejdspladserne. 


Ecco Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.