ILLUM STORMAGASIN ÅBNINGSTIDER

Forside


 Illum Stormagasin Åbningstider - Se åbningstider for Illum

 

Klik her for at se ILLUM STORMAGASIN Åbningstider

 

 Illum Stormagasin

Østergade 52

1001 København K

Telefon nummer: 33 14 40 02

illum, stormagasin, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Valget af to svaler som ILLUMs logo er ingen tilfældighed. Forklaringen herfor skal findes i brevudvekslingen mellem to forelskede, nærmere bestemt Anton Carl Illum og hans forlovede Marie Andersen. A. C. Illum friede nemlig til Marie via brev, og som det var skik og brug dengang, var der altid en lille vignet i papirets ene hjørne. Vignetten i det brev, hvori Marie takkede "ja tak" til et ægteskab med A. C., forestillede to svaler, der fløj forbi et net af telegraftråde, og A. C. besluttede derfor at gøre svalerne til forretningens logo.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

illum, stormagasin, Åbningstider

 
Illum Stormagasin Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig!
Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbningstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.