INTERSPORT ÅBNINGSTIDER 

Forside

 

 Intersport Åbningstider - Se åbningstid hos Intersport

 

Klik her for at se Intersport Åbningstider

 

Intersport, åbningstider, Åbningstid

 


 Om Intersport

Historien INTERSPORT International Corporation (IIC) blev grundlagt i 1968 ved sammenlægning af 10 selvstændige europæiske indkøbsorganisationer (Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og Schweiz).

På det tidspunkt nåede IIC en total omsætning på tæt ved EUR 215 millioner. I 1976 blev hovedkontoret i Bern i Schweiz etableret. IIC introducerede i 1983 det første eksklusiv-mærke, der i dag tæller bl.a. Crazy Creek, Energetics, Etirel, McKinley, ProTouch, TecnoPro og Firefly.

Igennem årene er IIC blevet udvidet med mange flere lande og omsætningen nåede fra EUR 0,86 milliarder i 1977 til 1,6 milliarder i 1986.

I dag er INTERSPORT verdens største sportskæde med mere end 5200 butikker i 38 lande og en omsætning, der overstiger EUR 7,1 milliarder pr. år.

INTERSPORT Danmark A/S opstod via indkøbsorganisationen Dania Sport, der i 1959 blev etableret af danske sports- og campingbutikker. Danmark tilsluttede sig IIC i 1968 og fungerede herefter som en forening med butikkerne som medlemmer.

I 1992 overgik INTERSPORT Danmark til at være et aktieselskab med butikkerne som aktionærer. I dag har INTERSPORT Danmark 84 butikker med en samlet omsætning på godt 1 mia. kr. og 650 ansatte.

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

Intersport, åbningstider, Åbningstid


Intersport Butikker

Klik Her Og Find Din Lokale Intersport Butik