KAUFMANN ÅBNINGSTIDER - Tjek åbningstider

Forside

Kaufmann Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.

 Kaufmann Åbningstider - Se åbningstider for Kaufmann tøj butik


Klik her for at se KAUFMANN Åbningstider

 

 


kaufmann, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

kaufmann, Åbningstider

 


Øko Tøj

Når man handler ind, er det nemt at beslutte, hvordan kaffebønnebonden skal være aflønnet, og om æblet må være sprøjtet med kemikalier. Man skal blot kigge efter det røde Ø-mærke eller efter Fairtrade-mærket. Det er dog en helt anden sag, hvis man går ind i en tøjbutik.Derfor er lidt under halvdelen af den globale modebranche gået sammen i Sustainable Apparel Coalition. Formålet er at lave et globalt mærke, der skal vurdere bæredygtigheden af de enkelte produkter. IC Companys, der blandt andet står bag InWear, Part Two og Tiger of Sweden, var den første danske modeproducent, der tilsluttede sig organisationen. »Forbrugerne efterspørger på nuværende tidspunkt ikke de bæredygtige produkter. Vi havde på et tidspunkt et mærke i tøjet, hvor man kunne spore, hvordan tøjet blev lavet. Det var der næsten ingen, der brugte. Det skal være nemmere for forbrugerne, hvis de skal tage stilling til bæredygtighed, når de køber tøj«, siger CR manager, Morten Lehmann fra IC Companys. Icebreaker og Rapanui har i øjeblikket et lignende tiltag, hvor man via en kode i produktet kan følge værdikæden på nettet helt tilbage til det enkelte får. Forbrugerne går op i sundhed - ikke miljøet CSR-chef for Dansk Mode og Textil, Pia Odgaard, ser tendensen i hele branchen. Men når det kommer til sundhed er forbrugerne ikke ligeglade. »Forbrugerne går op i, at tøjet ikke skal være farligt. Kommer der historier frem om sundhedsskadelige kemikalier i et produkt, påvirker det straks salget. Til gengæld går forbrugerne mindre op i miljøbelastningen ved produktionen og de arbejdsvilkår, som produktet er produceret under. Et globalt bæredygtighedsmærke kan dog få forbrugerne til at tænke mere over det« fortæller hun. (kilde, Politiken)