LYNGBY STORCENTER ÅBNINGSTIDER

Forside


Lyngby Storcenter Åbningstider - Se åbningstid i butikkerne

 

Klik her for at se LYNGBY STORCENTER Åbningstider

 

 


lyngby, storcenter, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

Lyngby, storcenter, Åbningstider

 


Om Lyngby storcenter

Her i Lyngby Storcenter ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse så god som mulig. I centret fndes der følgende: puslerum, handicapfaciliteter, to hæveautomater, samt Scandic hotel. Du kan finde mere information om de forskellige faciliteter i menuen til højre.


Lyngby Storcenter for hele familien

Lyngby Storcenter er et familievenligt center, hvor du både finder legeplads, familierum og hvor der kan lejes Kid cars. Læs mere om de forskellige faciliteter i menuen til højre.