PAW SKO ÅBNINGSTIDER, Se åbningstid her

Forside


 Paw sko Åbningstider - Se åbningstid hos din lokale Paw Sko butik

 

Klik her for at se PAW SKO Åbningstider

 

 


 Børnesko hos Paw

Skoene skal være op til 15 mm længere end foden: 3 mm tillæg for skonæsens runding. 5 mm rutschetillæg og 7 mm voksetillæg. •Sko skal hvile. Sørg derfor for, at børnene har flere par at skifte med. Det er usundt at bruge de samme sko hele dagen. Skoene har brug for gennemtørring. •Fødderne bliver deforme af for små fødder i sparkedragter, for små strømper, for stive såler, forkert pasform og ikke mindst for korte sko. •Børnefødder vokser hurtigt, og i ujævne ryk. Op til 2 skonumre på 6 måneder. Husk derfor, at fødder og sko ofte skal måles. Butikken er gerne behjælpelig med dette. Vi tilbyder en tryghedsgaranti, som sikrer, at dit barn får et par sko, der passer. •Børnevenlig betjening og kompetent rådgivning af vores dygtige personale. •Fokus på at skoene passer til netop dit barns fod og behov. •14 dages ombytningsret — også efter flittig brug — hvis skoene ikke passer optimalt. Byttes der til et par dyrere sko, betales prisforskellen. Byttes der til et par billigere sko, udbetales prisforskellen. Kvitteringen skal være forsynet med “Tryghedsgaranti” 

klistermærket for at ombytningen kan finde sted. Yderligere information kan fås hos personalet. Garantien gælder for sko købt til børn i alderen 0-10 år. Få flere gode råd hos Paw sko.

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

Paw, sko, Åbningstider, Åbningstid

 


Paw Sko butikker

Klik Her For At Finde Din Lokale Sko Butik