PLANTORAMA ÅBNINGSTIDER

Forside

 

Plantorama Åbningstider - Se åbningstid i din lokale Plantorama

 

Klik her for at se PLANTORAMA Åbningstider

 

 

 

Plantorama, Åbningstider, åbningstid


 Plantorama et godt udflugtssted for familien
Vi kender alle følingen af wauw, hvor er her stort, når vi træder indenfor i overraskende oplevelser. Synet af tusindvis af blomster og planter på rad og række er overvældende. Duften af blomster intens i de lyse drivhuslignende bygninger.
Er der varmt i vejret, åbner loftet helt automatisk for frisk luft og sollyset doseres i rette mængder, når det soldæmpende gardin strækker sig ud over loftet.
Ofte går der medarbejdere rundt med vandslanger og gangene kan være fugtige. Man undres, men planter kræver vand når de skal bruge det, og det får de i Plantorama, da personalet er faguddannet i netop deres område og prioriterer den bedste plantekvalitet meget højt.
Planter i Plantorama står derfor ikke og ”steger” i solen og vandet vi vander med, er opsamlet regnvand som gemmes i store tanke. Centrene byder desuden på oplevelser for hele familien.
Dyre centeret bliver flittigt besøgt af børn, som bliver fanget ind af de levende fugle, fisk og gnavere. ”Mor, de har kaniner, kom og se” er meget almindeligt at høre, og det er hyggeligt at se familierne samles om at kigge på og snakke om dyrene.
Herudover byder dyre centeret også på alt indenfor legetøj, foder, vitamintilskud og andet tilbehør, så der er rig mulighed for at finde det helt rigtige til vennen derhjemme.

 

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

Plantorama, Åbningstider, åbningstid

 


Plantorama Butikker

Plantorama Egå åbningstider

Plantorama Aalborg åbningstider

Plantorama Randers åbningstider

Plantorama Sønderborg åbningstider

Plantorama Vejle åbningstider

Plantorama Viborg åbningstider

Plantorama Odense åbningstider

Plantorama Hillerød åbningstider