RANDERS STORCENTER ÅBNINGSTIDER

Forside


Randers storcenter Åbningstider - Se åbningstid i butikkerne

 

Klik her for at se RANDERS STORCENTER Åbningstider

 

 

 

Randers, storcenter, Åbningstider

Randers Storcenter
Merkurvej 55
8960 Randers SØ

Telefon nummer: 86 44 85 71


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

Randers, storcenter, Åbningstider, Åbningstid

 


Om Randers Storcenter

I Randers Storcenter finder du 1800 gratis parkering pladser, placeret hele vejen rundt om centret. Der er ingen tikkende parkometre, så du kan parkere lige så længe du har lyst til. På parkeringspladsen findes utallige skure med kundevogne, således du ikke skal gå langt med din indkøbsvogn efter dit besøg. Handicapparkering finder du tæt ved alle indgangene. Der er hastighedsdæmper på svingdørene, så du nemt og roligt kan komme ind med kørestole og lign.


Randers storcenter Kvickly Åbningstider

I Randers Storcenter ligger en meget stor og indbydende Kvickly butik