RO TORV ROSKILDE ÅBNINGSTIDER

Forside

Husk at tjekke

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.

 Ro Torv Roskilde Åbningstider - Se åbningstider her

 

Klik her for at se RO TORV ROSKILDE Åbningstider

 

 


ro, torv, roskilde, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

ro, torv, roskilde, Åbningstider

 


RO's Torv har stor fokus på kunst og arkitektur, og her kan du læse om og se billeder af de mange smukke og unikke kunstværker. Med unikke kunstværker for et tocifret millionbeløb har RO’s Torv et internationalt kunstnerisk tilsnit, der kan måle sig med det bedste fra London, Paris, Rom eller Milano – og for den sags skyld København. Få en kunstbrochure i Centerinformationen på RO’s Torv!  


Ro Torv Roskilde, vær trådløs

På RO’s Torv kan du altid komme på internettet via din egen bærbare computer eller PDA med trådløst netkort. Vi tilbyder nemlig vores kunder fri Wi-Fi på Centertorvet, samt rundt i alle gangene.