SKATTEKONTORET ÅBNINGSTIDER 

Forside

 

 Skattekontoret Åbningstider - Åbningstid hos SKAT

 

Klik her for at se Åbningstider hos SKAT

 

 


Om SKAT og Skattekontoret's opgave
Enkelt, effektivt og korrekt Sådan vil SKAT gerne møde borgere og virksomheder.
Målet om enkelt, effektivt og korrekt har vi omsat i 4 strategiske grundsætninger for vores organisation i de kommende år: - Vi gør det nemt at betale den rigtige skat til tiden. - Vi sætter målrettet ind overfor manglende skattebetaling. - Vi inddriver offentlig gæld effektivt. -
Vi er en professionel virksomhed. SKAT er en landsdækkende styrelse med ca. 6.400 ansatte og et årligt driftsbudget på ca. 5 mia. kr.
SKAT har ansvaret for opkrævningen af told, skatter og afgifter i Danmark i henhold til gældende lovning og internationale aftaler m.v.
I 2014 forventer SKAT i alt at opkræve omkring 900 mia. kr. Hovedmålsætningerne for SKATs virksomhed i de kommende år er: - At opkrævningsopgaverne kan løses for færre ressourcer. - At de offentlige restancer inddrives i større omfang. - At de faktisk betalte skatter, afgifter og told svarer til det, der reelt skal betales. - At borgere og virksomheder generelt er tilfredse i mødet med SKAT.

 Aabningstider.net hjælper dig

Her hos os finder du information om åbningstider samt kontakt information til butikker i kategorien Skøjtehaller. Vælg fra menuen til venstre, for at finde yderligere information og åbningstider.

Skat, Skattekontoret, Skattecenter, åbningstider, Åbningstid


Skattekontorer

SKAT Skattecenter Billund åbningstider

Nyt skattecenter