STADIUM ÅBNINGSTIDER 

Forside

 

 Stadium Åbningstider - Se åbningstid hos Stadium

 

Klik her for at se Stadium Åbningstider

 

Stadium, åbningstider, Åbningstid

 


 Om Stadium

Stadiums grundlægger fejrer 40 år i branchen. I foråret 2014 fejrer Stadiums grundlægger Ulf Eklöf 40 år i sportsbranchen. Allerede som 21-årig overtog han sportsafdelingen i varehuset Spiralen i Norrköping, noget som han og broderen Bo senere udviklede til Nordens førende sportskæde.

Stadium tager aldrig politisk, religiøs, social, etnisk, sexistisk, racistisk, militær eller på anden måde diskriminerende stilling via vores butikker eller produkter. Stadiums forretningsidé er at tilbyde sports- og sportsmodeprodukter med god funktion, design og kvalitet til den bedste pris. Stadium er en sportsvirksomhed, og sortimentet skal afspejle et positivt og medmenneskeligt livssyn. Vores sortiment skal aldrig behøve opfattes som stødende af mennesker med anden etnisk, religiøs eller politisk baggrund. Hvis nogen kunder trods dette opfatter nogen af Stadiums produkter som stødende, er det dybt beklageligt, da det aldrig har været og aldrig vil være virksomhedens hensigt.

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

Stadium, åbningstider, Åbningstid


Stadium Butikker

Klik Her Og Find Din Lokale Stadium Butik