STORCENTER NORD ÅBNINGSTIDER

Forside

 

 Storcenter Nord Åbningstider - Se åbningstid i butikkerne


Klik her for at se STORCENTER NORD Åbningstider


storcenter, nord, Åbningstider

Storcenter Nord
Finlandsgade 17
8200 Århus N

Telefon nummer: 87 39 42 20


 Storcenter Nord Åbningstider

Kom og oplev Storcenter Nords kæmpe gratis legeland. Det er lidt mere sjovt med et gratis legeland. Legelandet er kæmpestort, det er bygget op i to høje tårne og går både over og under rullebåndet. Der er indgang til Legelandet fra bistrotorvet på stueplanet. Så du ved altid hvor dit barn er. Storcenter Nords Legeland er netop et pusterum for børnefamilierne, hvor mor og far kan komme med ind eller nyde en kop kaffe eller andet i vores hyggelige bistro område. Det store Legeland er for børn op til 8 år, og tumlingeområdet i bunden af smilehullet er for børn mellem 0 og 3 år, der vil lege i sikre og bløde omgivelser.   

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

storcenter, nord, Åbningstider

 


Storcenter Nord Parkering

Vil du gerne køre lige til døren? Vil du gerne have en p-plads med tag over hovedet? Du kan parkere bilen gratis, lige så længe du har lyst til på en af de 1000 parkeringspladser.