SVØMMEHAL ÅBNINGSTIDER, Se åbningstid 

Forside

 

 Svømmehaller Åbningstider - Se åbningstid i din svømmehal

 

Klik her for at se Åbningstid i din Svømmehal

 

 

Svømmehal, Svømmehaller, svømmehallen, åbningstider, Åbningstid


 Om Svømmehaller

Svømmehal uden klor Svømmehaller på vej til at blive klor fri Der er godt nyt på vej til vandhunde, der døjer med røde øjne, klorallergi og udtørret hud efter en dukkert i svømmehallen. Svømmehallen i Spanien i Århus har været med i et forsøg, hvor man har dræbt bakterierne med et kraftigt lys og ufarlige såkaldte hydroxyl-radikaler. Og det betyder der ikke længere brug for klor i de mængder, der giver svømmehalsøjne. Det er Ry firmaet Bluetec der sælger vandrensningsudstyret, og det har fungeret med succes i flere år i mange svenske svømmehaller. Nu presser Bluetec så på for at få den danske Miljøstyrelses godkendelse. Men inden det sker, vil styrelsen nærlæse både resultaterne fra svømmehallen Spanien og de svenske resultater.

 

Danmarks største svømmehal

Greve Svømmehal ligger centralt placeret i Greve kommune. Med sit kæmpe rum, lange baner og forskellige dybder, har svømmehallen tidligere kunne kalde sig Skandinaviens største svømmehal, og med sine olympiske mål kunne der afholdes internationale stævner. Svømmehallen er stadig en af de største i Danmark. Det 30 år gamle imponerende pyramideformede bygningsværk tårner sig op, ved siden af Greve midtby center og Greve Station. Svømmehallen har to vipper (1 og 3 meter), tre tårne (5, 7,5 og 10 m tårn), baby-bassin på 34 °C, motionscenter, sauna- og massage-faciliteter. I svømmehallen tilbydes forskellige former for vandaktiviteter (f.eks. svømning, udspring, vandgymnastik). Greve Svømmehal bliver i dagtimerne brugt af kommunens skoler til skolesvømning på 3. og 4. klassetrin. Den 28. august 2010 genåbnede svømmehallen efter en omfattende renovering, som begyndte i maj 2009. Både bassiner, vipper, vandbehandlingsanlæg og klinker er blevet fornyet, og der er kommet et helt nyt livredderplateau.  


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

Svømmehal, Svømmehaller, svømmehallen, åbningstider, Åbningstid


Svømmehaller

Arden Svømmehal åbningstider

ny svømmehal