SYNOPTIK ÅBNINGSTIDER, Se åbningstid her 

Forside

 

 Synoptik Åbningstider - Se åbningstid hos din lokale Synoptik butik

 

Klik her for at se SYNOPTIK Åbningstider

 

Synoptik, åbningstider, Åbningstid

Mission for Synoptik : kvalitetsbriller til en fornuftig pris I 1930 lagde den socialt bevidste Sophus Robert Delfer kimen til Synoptik og en mission om, at alle skulle have råd til briller og et godt syn. Han indgik et samarbejde med Sygekasserne, der dengang tog hånd om den almindelige sygesikring, om at tilbyde kvalitetsbriller til Sygekassernes medlemmer til en fornuftig pris. Snart efter fik han retten til at kalde sin forretning for Sygekassernes Optik, hvor han tilbød briller af høj kvalitet og flot design, som ikke kostede det hvide ud af øjnene.

 


Sådan startede Synoptik
Den 2. januar 1931 åbnede den første Sygekassernes Optik i København, hvor Sophus Robert Delfer satte helt nye standarder for optikerbranchen. Han rejste Europa tyndt og kom altid hjem med kufferten fuld af brillestel og brilleglas og hovedet fyldt med inspiration. Ved hans død i 1948 overgik hans virksomhed til fondseje. Fonden er stadig medejere af Synoptik, der i dag omfatter over 100 butikker i hele Danmark. I dag er Robert D navnet på Synoptiks egen brillekollektion. Kollektionen er blevet en stor succes, fordi den omfavner kvalitet og smart design til en fornuftig pris.

 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

Synoptik, åbningstider, Åbningstid


Synoptik Butikker

Klik Her For At Finde Din Lokale Synoptik Butik