WAGNER ÅBNINGSTIDER - Tjek åbningstider

Forside

Om Wagner

Etableret 1946 og stadig helt oppe på mærkerne! Mærkevarer og modetøj til fornuftige priser er nøgleordene for tøjkæden Wagner. Sådan har det altid været, siden den første butik åbnede i Aalborg i 1946. Sortimentet bestod blandt andet af blazere og habitter helt ned til størrelse 4 år samt forskellige sports- og arbejdstøj. Hovedparten af vores udvalg var fremstillet i Danmark, og meget af det var på mode op til 3 år i træk. Så de fleste mænd, kunne være med på moden næsten uden at vide det. Men sådan er det ikke længere. I dag skifter moden konstant, så det gælder om at have fingeren på pulsen og tjek på tidens tendenser. Det har vi i vores 103 butikker fordelt over hele Skandinavien. Af samme grund tilbyder vi dig et af branchens bedste udvalg af moderigtige mærkevarer - uanset hvilken Wagner butik du besøger. Men vi nøjes ikke med det. Vores veluddannede personale står klar til at råde og vejlede dig individuelt, når du har brug for det. Det er den slags, der kendetegner en tøjkæde med 64 års fokus på mode, der rykker blandt tidens mand.

 Wagner Åbningstider - Se åbningstider for din Wagner tøj butik

 

Klik her for at se WAGNER Åbningstiderwagner, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

wagner, Åbningstider

 


Club Wagner

Medlemskort Som Club Wagner medlem får du udleveret et medlemskort i butikken. Vis medlemskortet når du handler, og dine point bliver automatisk overført til din konto, og en kvittering bliver sendt til din mail – nemt og smart. Få overblik over dine køb og pointopsparing Du kan let finde alle dine kvitteringer og følge med i din pointopsparing på wagner.dk. Optjen point på samme konto Som Club Wagner medlem har du mulighed for at have flere kort tilknyttet én konto. Eksempelvis kan alle familiemedlemmer have hvert deres medlemskort og optjene point på samme konto. I kan derved optjene point på rekordfart og bruge dem på fælles oplevelser, som eksempelvis biografture, cafébesøg eller hotelophold i PointShoppen.


Wagner Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.