BILKA HOLSTEBRO ÅBNINGSTIDER - Se adresse

Forside

Se test på Bilka.dk


 Bilka Holstebro Åbningstider - Se åbningstider for din favorit butik

Klik her for at se BILKA Holstebro Åbningstider

 

 

bilka, holstebro, Åbningstider, adresse

Bilka Holstebro Nyholmvej 20  7500 Holstebro 96 12 30 00             

bilka, holstebro, Åbningstider, adresse

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

bilka, holstebro, Åbningstider, adresse

 


 Se åbningstider for Bilkas varehuse

Bilka har som en af Danmark førende butikskæder åbnet en webshop, så du er mindre afhængig af deres aktuelle åbningstider. Klik her eller på billedet nedenfor og besøg Bilka webshop eller se varehusenes åbningstider.

bilka, Åbningstider

Bilka Holstebro Åbningstider

 » Bilka Åbningstider

 


Om Bilka

Bilka er en varehuskæde ejet af Dansk Supermarked. Bilka er et storslået varehus med mange tusinde varenumre og har egen Slagter, Bager, havecenter og Spisested. Bilka er kendetegnet ved et stort udvalg i food og nonfood. Bilka gør, hvad de kan for at inspirere én når man handler hos dem. I perioder er Bilka markedsføringsmæssigt offensive med deres tilbudsaviser.