KIWI Åbningstider - Se åbningstider her

Forside

 Kiwi åbningstider

KIWI holder længe åbent alle ugens dage. Så kan du bruge tiden på at være sammen med din familie uden at bekymre dig for, om du nu også kan nå at få handlet. Du kan roligt kigge forbi – Kiwi har åbent alle dage fra kl. 8-22. Enkelte butikker har åbent hverdage fra 7-23. Se hvilke her på Kiwi's hjemmeside. Kiwi glæder sig til at se dig!

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

 

Klik her for at se KIWI Åbningstider

 

 

kiwi, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

kiwi, Åbningstider

 


 Kiwi kæden

KIWI minipris har et mål om at være blandt de billigste discountkæder i Danmark. Vi forsøger altid at forhandle os til de bedste aftaler med vores leverandører, så gevinsten kan komme vores kunder til gode. Ud over gode priser – får du masser af varer at vælge imellem. I KIWI minipris finder du langt flere varer end i de traditionelle discountbutikker og selvom priserne altid er lave, kan du stadig stole på den gode kvalitet. Vi har et bredt vareudvalg med fokus på de mærkevarer du kender, og bruger allermest i din hverdag. Én af vores vigtigste varegrupper er frugt og grønt, og vi garanterer dig altid friske varer – eller pengene dobbelt igen. Derudover har vi, som Danmarks nyeste discountkæde, et bredt udvalg af økologi- og masser af ferskvarer.  


 KIWI bleaftale

Danmarks bedste bleaftale fåes i Kiwi - nu med prisgaranti Få hver 4. pakke Libero bleer gratis – med KIWIkort. I KIWI får du alle Libero pakker til FAST, LAV discountpris – og hver 4. pakke GRATIS. Brug dit KIWIkort, så holder vi styr på bleregnskabet. Læs meget mere om KIWIkort lige her. Husk at tjekke Kiwi's hjemmeside for tjekke aftalen. Dette er gældende april 2014