METRO Åbningstider - Se åbningstider her

Forside

 Metro kunder

For at kunne oprette et kundekort til METRO kræver det, at du har en virksomhed med et gyldigt dansk CVR nummer eller er ansat i en virksomhed med et gyldigt dansk CVR nummer eller er medlem af en af de foreninger, som METRO samarbejder med eller er medlem af en forening, som vælger fælles at blive oprettet som kunder i METRO. Det kan være den lokal andelsejerforening, sportsforening eller lignende. Når du eller din virksomhed først har modtaget et METRO kort, er der fri adgang til METROs store varesortiment til fordelagtige priser. Er du i tvivl om du er berettiget til at handle i METRO, er du velkommen til at henvende dig til vores kundeservice i varehusene eller vores call center på tlf. 80 30 40 00, som kan give dig oplysninger om reglerne for at få METRO kundekort.

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

 

Klik her for at se METRO Åbningstider

 

 

metro, Åbningstider 

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

metro, Åbningstider

 


 Om METRO

 
METRO er Danmarks største engrosvarehus for erhvervsdrivende i alle brancher og bestræber sig på at kunne tilbyde Danmarks største udvalg af kendte mærkevarer til faste lave engrospriser. METRO prioriterer dog også god service, så på trods af at rammerne er et engroslager, vil kompetent personale med alment eller specialiseret varekundskab stå klar til at svare på spørgsmål eller give råd og vejledning.
METRO Danmark er en del af den internationale METRO-koncern, der blev grundlagt i Mühlheim i 1964, og i dag er Europas største handelsvirksomhed. METRO åbnede i Danmark i 1971 og tæller i dag fem varehuse – i Glostrup, København SV, Århus, Kolding og Aalborg. 


 Metro kundekort

Få et kundekort til METRO og køb ind til yderst fordelagtige priser i Danmarks største engrosvarehus. Det er enkelt at tilmelde sig og få et kundekort. Dette gøres nemt via Metro's hjemmeside