SCANDINAVIAN PARK Åbningstider

Forside

 Om Scandinavian Park

Kom og besøg vores 2.500 kvm store indkøbscenter lige syd for grænsen med specialiteter fra hele Skandinavien og Tyskland. Eller besøg en af vores partnere – i Scandinavian Park er der noget for enhver smag. I de mange forretninger kan du få alt lige fra vine af høj kvalitet, frisk frugt og grønt, spiritus, elekronik-, kosmetik- til husholdningsartikler og alt til en super pris.   Helt specielt: Hos os kan du shoppe hver søndag fra klokken 11.00 - 20.00! Kørestolsbrugere kan også uden besvær shoppe i Scandinavian Park. I indkøbscentret har vi både en særlig indgang og speciel designede indkøbsvogne, der gør shoppingturen mere bekvem. Naturligvis har vi også tænkt på børnefamilierne. Mini-indkøbsvogne og specielle "Funcars" sikrer også de små besøgende en sjov indkøbstur.   Det kan vi tilbyde dig: Forskellige spisesteder fra fastfood til et mere eksklusivt Steak House, reparation af din bil – mens du venter, Car-Hifi og mobiltelefon specialbutik, tankstation med naturgas-tankstation, erotik-butik, billeasing, spillecenter, hotel, fiskeudstyrs forretning, motorcykel-tilbehør, spedition og meget mere. (kilde:Scandinavian-park.com)

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

 

Klik her for at se SCANDINAVIAN PARK Åbningstider

 

 

scandinavian, park, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

scandinavian, park, Åbningstider

 


 Nemt at finde

For at finde vejen til de billige priser i grænsebutikken, behøver du ikke noget navigationsudstyr eller nogen turistguider. Du tager 1. frakørsel „Flensburg Harrislee/Handewitt“ på motorvejen A7/E45 fra Danmark til Tyskland - lige efter grænsen. Allerede fra motorvejen kan du se Scandinavian Park på højre side - kun få meter derfra. Fortsæt ad vejen B199 mod Niebüll, når du har taget frakørslen på motorvejen. Eller foretrækker du alligevel at køre med bilnavigation? Find endnu lettere frem til os: Indtast disse koordinater i dit navigationssystem. N 54.77834 Ø 9.33570 Parkering af lastbiler eller personbiler er intet problem hos os i Scandinavian Park. Vi har over 400 p-pladser til personbiler og mere end 200 p-pladser til selv store lastvognstog. Naturligvis er parkering på vores p-plads til personbiler helt gratis.  


 Scandinavian Park Åbningstider

Kender du følelsen af skuffelse man får, når man efter en lang dag på arbejde endelig har fået fri, og man når frem til sin yndlingsbutik, for blot at opdage at butikken lukkede for 3 minutter siden? Man sukker dybt, og fortryder at man ikke lige checkede butikkens åbningstider først. Her kan vi hjælpe dig! Vi har samlet et stort katalog over åbningstider for forretninger, butikker, institutioner (private som offentlige), kontorer, butikskæder osv. over hele landet. Udvælg din butik via kategori-menuen i toppen, eller søg efter åbingstider for din favoritbutik direkte fra vores forside. Vi håber du finder de åbningstider du søger.